Trots om te werken voor onze opdrachtgevers

Kitwerken

Kitwerken

Tijdens renovatie- en onderhoudsprojecten komt het vervangen van het kitwerk met regelmaat voor. Wij hebben hiervoor een vaste partner met meer dan 15 jaar ervaring op dit vakgebied.

Veel voorkomende kitwerken tijdens renovatie bestaat uit het vervangen van verticale dilatatievoegen en brugvoegen op galerij en balkon.

Kitwerken
Timmerwerken Specialismen Vastgoedonderhoud Tilburg

Timmerwerken

Timmerwerk is een wezenlijk onderdeel van klein bouwkundige werkzaamheden. Daarom hebben wij eigen vaklieden in dienst en werken wij met vaste partners zoals Elissen Bouw en Onderhoud.

“We weten wat we aan elkaar hebben”

– De Wever

Testimonial lezen

“Oog voor de omgeving”

– WonenBreburg

Testimonial lezen

Klein bouwkundig onderhoud

De vaste kern bouwkundige vaklieden staat voor kwaliteit en oplossingsgericht werken.

Glasbezetting vastgoedonderhoud

Beglazing

Onze beglazingsspecialisten hebben ervaring zodat we altijd een passende en vooral snelle oplossing bieden. Tevens bieden wij u ventilatieoplossingen in en rondom uw beglazing.

Naast het vervangen van beglazing plaatsen we kozijnen, ramen en deuren van uw vastgoed.

 

Houtrot herstel

Houtrot herstel

Het belangrijk om het schilderwerk vooral goed in orde te houden. Tijdens regelmatige controles bekijken wij of er geen openstaande verbindingen of slecht kitwerk is, zo voorkom je makkelijk houtrot.

Houtrot herstel

28

Jaar, sinds 1991

Een Tilburgs bedrijf.

>50

Specialisten

Schilders, timmerlieden, glaszetters en kitwerkspecialisten.

Resultaatgericht Samenwerken (RGS)

Een slimme manier om uw vastgoedonderhoud te borgen:

Van Aarle Vastgoedonderhoud werkt volledig volgens de Leidraad Resultaatgericht Samenwerken voor Investeren en Onderhoud (kort: RGS).

Deze leidraad is ontwikkeld door de brancheorganisaties SBR en OnderhoudNL, in samenwerking met kennisinstituut TNO. RGS is een manier van samenwerken die gericht is op continuïteit in de werkrelatie en het wegnemen van risico’s.

Advies van een expert