window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-29456577-13');
Over ons2020-08-06T13:53:23+02:00

Over ons

Eigenlijk hebben we het liever over u. Over uw vraagstukken als het gaat om het borgen van de verhuurbaarheid van uw vastgoed. Of uw behoefte aan zekerheid over kwaliteit en kosten van onderhoud.

Uw plannen voor het verbeteren van uw woningbezit, uw schoolgebouw, uw zorgcomplex, kantoor of bedrijfspand. Al ruim 25 jaar hebben wij een antwoord op deze vragen.

Van Aarle Vastgoedonderhoud is een meedenkende partner voor opdrachtgevers in de sectoren Wonen, Zorg, Industrie en Onderwijs. Ook u kunt vertrouwen op onze inzet om uw vastgoed in topconditie te houden.

Deze bedrijven hebben al jaren vertrouwen in ons

“Je moet gevoel hebben voor wat hier gebeurt”

“We werken al meer dan 10 jaar samen met Van Aarle voor het ETZ Elisabeth ziekenhuis in Tilburg. En dat verloopt heel goed. Van Aarle is betrouwbaar en flexibel, dat is hier heel belangrijk.”

De Kok bouwgroep referentie

De Kok Bouwgroep

– Johan Veraart

28

Jaar, sinds 1991

Een Tilburgs bedrijf.

>50

Specialisten

Schilders, timmerlieden, glaszetters en kitwerkspecialisten.

Resultaatgericht Samenwerken (RGS)

Een slimme manier om uw vastgoedonderhoud te borgen:

Van Aarle Vastgoedonderhoud werkt volledig volgens de Leidraad Resultaatgericht Samenwerken voor Investeren en Onderhoud (kort: RGS).

Deze leidraad is ontwikkeld door de brancheorganisaties SBR en OnderhoudNL, in samenwerking met kennisinstituut TNO. RGS is een manier van samenwerken die gericht is op continuïteit in de werkrelatie en het wegnemen van risico’s.

Advies van een expert

Wij staan voor u klaar

Stefan Schuuring

Stefan Schuuring

Manager realisatie

Stefan Schuuring

Jacq van Aarle

Directeur

Stefan Schuuring

Patrica Verbeek

Manager financiën

Stefan Schuuring

Valentijn van Aarle

Procesmanager

Stefan Schuuring

Ingrid Doyle

Planner | secretarieel medewerkster

Stefan Schuuring

Bart van Aken

Plan ontwerper

Stefan Schuuring

Rosa Boedhoe

Administratie | secretariaat

Stefan Schuuring

Louis van der Aa

Medewerker bedrijfsbureau

Stefan Schuuring

Tim Winkelmolen

HR medewerker

Stefan Schuuring

Sven Goes

Junior calculator

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit in ons DNA. We staan met beide benen in de maatschappij en zoeken voortdurend naar een goede balans tussen de belangen van het bedrijf, de belangen van de maatschappij en die van het milieu.

PSO Prestatieladder socialer ondernemen

Prestatieladder Sociaal Ondernemen

Met enige trots kunnen we melden dat we in het bezit zijn van het PSO-certificaat trede-3.

Daarmee maken we onze inzet voor de duurzame inzetbaarheid van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt meetbaar en zichtbaar.

Erkend leerbedrijf Schilder Tilburg

Erkend leerbedrijf

Graag stoppen we tijd en energie in het overdragen van onze kennis en liefde voor het onderhoudsvak aan jong talent.

Wij zijn een erkend leerbedrijf en leiden jaarlijks zo’n 6 leerlingen op tot allround onderhoudsmedewerker. Ze kunnen rekenen op begeleiding door speciaal getrainde leerlingbegeleiders/praktijkopleiders.

Er is een nauwe samenwerking met de Schildersvakopleiding Tilburg. Op deze manier investeren we in de toekomst van onze sector en in de kwaliteit van ons vakmanschap.

Erkend leerbedrijf Schilder Tilburg

Werken bij van Aarle Vastgoedonderhoud

Onze medewerkers bepalen ons succes. Daarom besteden we veel aandacht aan werving en selectie en loopbaanontwikkeling. Ook bieden we scholingsmogelijkheden, trainingen en coaching op de werkvloer.

Zelfsturende teams

Een goed personeels- en opleidingsbeleid vinden we van cruciaal belang, evenals zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. We werken met zelfsturende teams, waarbinnen veel ruimte is voor eigen initiatief. Dat werkt efficiënt én prettig. Niet voor niks zijn veel collega’s al jaren lang bij ons in dienst.

Leerling schilder Tim ETZ

Leerling schilder Tim (25)

Ik ben zeven jaar chauffeur geweest, maar zag daar toch geen toekomst voor mij. Ik wil graag een vak leren waarin ik verder kan groeien. Als schilder kan ik ooit projectleider worden, of leermeester.”

Lees verder...

“Ik ben nu twee maanden bezig, het is wel even wennen allemaal. Ik was gewend om alleen aan het werk te zijn, en nu werk ik nauw samen met collega’s. Het gaat goed, mijn leermeester zegt dat ik het snel oppak. We leren ook van elkaar. Samen zijn we verantwoordelijk voor een goed eindresultaat, dus helpen we elkaar waar dat kan. Dat vind ik heel prettig. We leren zoveel mogelijk facetten van het vak, zodat we uiteindelijk multi-inzetbaar zijn.”

Leerling schilder Nicky ETZ

Leerling schilder Nicky (19)

Ik deed eerst de opleiding Sport en Beweging, maar kwam erachter dat dat toch niets voor mij was. Toen stelde mijn vader voor om een dagje mee te lopen. Hij werkt bij Van Aarle, net als mijn broer. Dat beviel goed. Ik ben met de vakopleiding begonnen en wil die graag afmaken.”

Lees verder...

“We zijn nu bezig in een ziekenhuis. Hier kun je alles leren, daar geeft Van Aarle de ruimte voor. Ook communicatie, gedrag en veiligheid komen aan de orde. Samen met een andere leerling word ik goed begeleid. Van Aarle is een prettig bedrijf om bij te werken, de collega’s gaan leuk met elkaar om. Ik wil ik zeker graag doorgroeien in dit vak.”

Leerling schilder Nicky ETZ

Vacatures

Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk dan de openstaande vacatures. Staat er geen vacature voor jou bij? Stuur ons dan een open sollicitatie. We staan altijd open voor een gesprek!